Privatnost

Koje podatke prikupljamo?

Tražimo vaše određene podatke prilikom prijavljivanja na sajt, prijavljivanja za primanje mailing liste,popunjavanja obrasca za kontakt ili za unos vaših podataka u našu bazu firmi ili mladenaca.

Prilikom gore navedenih aktivnosti možemo tražiti od vas da unesete svoje ime, adresu e-pošte i, u određenim slučajevima, vašu adresu stanovanja ili vaše poslovne podatke (brojeve telefona, kontakt osobe, fotografije i sl). Vi, međutim, možete posećivati naš sajt i anonimno.

Kako koristimo vaše podatke?

Bilo koji dobijeni podatak može biti upotrebljen na neki od sledećih načina:

• Za personalizovanje vašeg iskustva
(vaši podaci pomoći će nam da bolje odgovorimo vašim individualnim potrebama)

• Da poboljšamo naš sajt
(konstantno se trudimo da poboljšamo našu ponudu na sajtu koristeći i podatke koje dobijemo od vas)

• Da poboljšamo korisnički servis
(vaši podaci pomažu nam da efektivnije odgovorimo na vaše korisničke zahteve i potrebu za podrškom)

• Da prikažemo vaše poslovanje vašim i našim potencijalnim klijentima
Vaši podaci, bili oni javni ili tajni, nikada neće biti prodati, razmenjeni, preneti ili dati ni jednoj drugoj firmi ni iz kakvih razloga i ni na koji način bez vaše pismene saglasnosti, i biće korišćeni isključivo u svrhu promovisanja vašeg poslovanja i pružanja korisnih informacija posetiocima sajta.

• Za slanje periodičnih obaveštenja putem e-pošte
(Adresa e-pošte koju ostavljate prilikom prijave biće korišćena isključivo u cilju slanja obaveštenja i informacija u vezi sa novostima na našem sajtu i eventualnim ponudama naših partnera. Ukoliko odlučite da prijavite vašu adresu e-pošte za primanje mailing liste, dobijaćete poruke koje se tiču novosti u vezi sa našim poslovanjem, sadržajem na sajtu ili servisne informacije  sa našom ili ponudom naših partnera.)

Napomena: Ukoliko ikada poželite da se odjavite sa naše mailing liste, jednostavno kliknite na opciju za odjavu ponuđenu u dnu email poruke.

Kako štitimo vaše podatke?

Preduzimamo različite bezbednosne mere kako bismo vaše podatke održali bezbednim.

Vaši podaci dostupni su samo ovlašćenim licima, koja imaju specijalna ovlašćenja za pristup sistemu i koja imaju obavezu da sačuvaju tajnost tih informacija.

Da li koristimo kolačiće (cookies)?

Da (Kolačići su male datoteke koje sajt ili njegovi pružaoci usluga prenose na vaš računar preko vašeg brauzera (ukoliko to dozvolite), a koji omogućavaju našem sajtu ili pružacima usluga da prepoznaju vaš brauzer i preuzmu i zapamte određene podatke.

Mi koristimo kolačiće u svrhu razumevanja i čuvanja vaših postavki zarad budućih vaših poseta, kao i u cilju prikupljanja podataka o posećenosti našeg sajta i interakcijama sa njim, kako bismo bili u mogućnosti da ponudimo bolje korisničko iskustvo i bolje alate u budućnosti.

Ukoliko to želite, vi možete da odabrete da vas vaš računar upozori svaki put kada je kolačić poslat sa našeg sajta, ili možete odabrati da isključite sve kolačiće preko vašeg brauzera. Kao i kod većine sajtova, ukoliko odlučite da isključite koalčiće, neke funkcionalnosti i usluge sa našeg sajta mogu biti onemogućene ili nefukcionalne.

Da li otkrivamo bilo kakve informacije spoljnim strankama?

Mi ne prodajemo, ne trgujemo niti na bilo koji način prenosimo vaše lične podatke bilo kojoj spoljnoj stranki. Ovo ne uključuje treća lica koja učestvuju u radu ovog sajta, vođenju našeg poslovanja ili pružanja usluga vama, dokle god te stranke čuvaju poverljivost ovih informacija. Međutim, infromacije o posetiocima koje nisu lične prirode mogu biti prosleđene drugim strankama u marketinške, reklamne ili druge svrhe.

Spoljni linkovi

Povremeno, po sopstvenom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi usluge ili proizvode trećih lica na našem sajtu. Ovi spoljni sajtovi imaju nezavisne i odvojene politike privatnosti. U skladu sa tim nemamo nikakvu odgovornost za sadržaj i aktivnosti povezane sa tim sajtovima.  kako nam je, međutim, stalo da sačuvamo integritet našeg sajta, bilo kakve povratne informacije o ovim sajtovim dobro su došle.

Zaštita dece na internetu

Naš tim vodi računa o kvalitetu sadržaja na sajtu i ni na koji način ne dozvoljavamo objavljivanje nedoličnog i na bilo koji način neprihvatljivog sadržaja na našim stranicama. Ipak, sadržaj sajta nije namenjen deci, niti se na sajtu nude bilo kakve informacije i usluge maloletnim licima. U skladu sa tim mi ne prikupljamo niakkve podatke od dece i maloletnih lica. Naš sajt, naše usluge i naši proizvodi svu svi namenjeni osobama koje su starije od 16 godina.

Ovo je isključivo politika privatnosti na sajtu

Ova politika privatnosti odnosi se isključivo na infromacije koje se prikupljaju korišćenjem ovog sajta i ni na koji način ne odnosi se na informacije koje se prikupljaju van ovog sajta.

Vaš pristanak

Korišćenjem ovog sajta prihvatate uslove naše politike privatnosti.

Promene naše politike privatnosti

Ukoliko odlučimo da izmenimo našu politiku privatnosti, te izmene objavićemo na ovoj strani.

Ovaj dokument poslednji je put izmenjen u septembru 2011. godine.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti možete nas kontaktirati korišćenjem stranice za kontakt.

Mojasvadba.net