O nama

Želite brzo i kvalitetno da organizujete venčanje?

Dobro došli na portal mojasvadba.net

U želji da pomognemo na najbolji mogući način oko organizacije vašeg venčanja, naš kreativni tim napravio je interaktivni vodič – sajtmojasvadba.net koji je za kratko vreme zauzeo lidersku poziciju među portalima iste sadržine.

Profesionalni tim našeg portala čine ljudi iz branše čija su višegodišnja iskustva objedinjena na stranicama našeg sajta, sa željom da vam posluže kao priručnik u zahtevnoj organizaciji svadbe, pružajući, istovremeno, mogućnost da se zabavite.

Na stranama pred vama predstavljeni su ugostiteljski objekti i uslužne delatnosti koje se različitom cenom, vrstom usluga i kvalitetom preporučuju. Na vama je da odaberete najbolje. Istovremeno, upoznajte se sa običajima i detaljima koji će vašu svadbu učiniti autentičnom i modernom ili organizovanom na temeljima tradicije negovane na našim prostorima.

Pored svega navedenog, mojasvadba.net nudi sopstvene visokoprofesionalne usluge na polju fotografisanja i snimanja pod etiketom mojasvadba – foto tim . Naše ekipe angažovane su tokom cele godine, a iskustvo koje posedujemo preporučuje nas na najbolji mogući način. Fotografije i video klipove našeg tima pregledajte pažljivo putem sajta ili u našim prostorijama u Miletićevoj ulici br. 28. ( bivši PAN RADIO ). Uz neobavezujući razgovor dobićete osmeh, lepu reč i osvežavajuće pićence.

Uvek u službi svojih korisnika, sa poštovanjem,

mojasvadba.net