RIS BEND

PRILIKOM KONTAKTIRANJA  POZOVITE SE NA SAJT WWW.MOJASVADBA.NET

[/tab]

Ris Bend postoji dugo godina, zadnjih sedam godina je bio petočlani bend, a od 2014g. smo jači za dva člana iz nekadašnjeg orkestra Ris… znači i dalje Mladost i Iskustvo pobeđuju! Veoma širok repertoar zabavne i narodne muzike, programska svirka, klasična svirka, vrhunsko ozvučenje, profi rasveta, lični prijevoz, tamburaši za pratnju po danu, mnogo uspešno odsviranih svadbi, raznih veselja, žurki, šest gostovanja u Torontu… govore da će na Vašim svadbama, rođendanima, krštenkama, raznim žurkama, feštama i druženjima svirati bend koji:

. nasmejan zrači pozitivnom energijom
. ima uredan i elegantan stajling
. ima odličnu svirku i raznoliko pevanje
(od nas sedam, šestoro pevamo)
. ima lep zvuk i lepo slaže pesme
. održava dobru atmosferu
. svira bez pauze i nema limit početka i kraja

Pored velike ponude, danas je jako teško odlučiti se za bend i biti siguran da je to onaj “ PRAVI .“ Vi nas možete čuti i na našim budućim svirkama, a iz našeg iskustva je najbolje doći preko nedelje u naš lokal i opušteno čuti sav repertoar koji Vas interesuje i dogovoriti se o svim detaljima Vašeg veselj!!!

Ivan: +38163526446
Zoran: +381692522007

risbend@hotmail.com

 

 

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backendOstavite odgovor