Izbor fotografa i snimatelja

Uvek angažujte profesionalnog fotografa

Uvek angažujte profesionalnog fotografa

Svoju svadbenu svečanost i sam čin venčanja želite, naravno, da ovekovečite video zapisom i fotografijama. Za to svakako preporučujemo da potražite profesionalnog fotografa za svadbe, koji će brzo, kvalitetno, nenametljivo i pouzdano odraditi taj posao.

Pre nego što donesete odluku o izboru fotografa i snimatelja za vaše venčanje, proverite njihove dosadašnje radove i uverite se u kvalitet snimka kao i u kvalitet fotografija.

Rođake i prijatelje koji poseduju foto aparate i kamere pozovite na svadbu kao goste, neka se zajedno sa Vama vesele i uživaju, a posao poverite profesionalcima. Rođaci i prijatelji koji su pozvani na svadbu neće moći da se vesele sa ostalim zvanicama, jer će biti opterećeni oabevzom koju ste im nametnuli, a s druge strane, kao zvanice koje vam samo čine uslugu, neće adekvatno zabeležiti sve važne momente  na Vašoj svadbi.  Poveriti tako važan trenutak u Vašem životu ljudima koji iz različitih, subjektivnih i objektivnih razloga neće biti u mogućnosti da profesionalno i kvalitetno urade posao velika je greška, koju mladenci često  čine ne bi li uštedeli određenu količinu novca, a ta ušteda je u odnosu na troškove cele svadbe zanemarljiva.

Vaše uspomene su neprocenjive, nemojte štedeti na njima!

Vaše uspomene su neprocenjive, nemojte štedeti na njima!

Sve ovo se odnosi i na ljude kojima je fotografisanje i snimanje svadbi dodatno zanimanje. Veliki broj amatera snimanjem i fotografisanjem svadbi s vremena na vreme dopunjuju kućni budžet. Trošak njihovog poslovanja čini samo novac uložen u foto aparat i blic. Nemojte snimanje i fotografisanje Vaše svadbe prepustiti u ruke osobama koje će taj posao raditi kao dodatno zanimanje! Uverite se prethodno da ekipa sa kojom dogovarate snimanje jednog od najvažnijih događaja u Vašem životu poseduje registrovanu firmu, odgovarajući prostor, tehniku, znanje itd. Kada dogovarate snimanje svadbe nemojte to činiti u kafićima, restoranima, parkovima i drugim neodgovarajućim mestima. Ako Vam neko od fotografa predloži sastanak vezan za jedan tako važan posao na jednom od tih mesta, budite sigurni da je taj fotograf u stvari  „fotograf“ koji nema firmu ni odgovarajući radni prostor. Vrlo verovatno nema ni potrebno znanje.  Takav „fotograf“ ili „snimatelj“ će  Vašu svadbu „odraditi“ kao dopunu kućnom budžetu, onako usput i u slobodno vreme!

OBAVEZNO SA EKIPOM KOJA ĆE FOTOGRAFISATI VAŠU SVADBU POTPIŠITE UGOVOR, TO JE JEDAN OD NAJBOLJIH NAČINA DA SE UVERITE DA SARAĐUJETE SA  PROFESIONALCIMA.

Foto i video materijal sa svadbe je jedino što Vam ostaje kao uspomena na ovaj važan trenutak, uspomena za ceo život . Usluge profesionalaca nisu uvek najskuplje – NAJSKUPLJI JE LOŠE URAĐEN POSAO.